Recomandări
 

“ Lucrez cu Aurică de 5 ani - nu m-a dezamăgit niciodată. Se organizează singur, cumpără pe bon ce are nevoie, e cinstit şi în primul rând nu l-am văzut niciodată să stea degeaba, chit că pune mâna pe mătură şi face curat dar de oprit nu se opreşte. Îl recomand cu încredere - peste tot unde l-am trimis nu a dezamăgit. ”

Cristian, 34 ani, Bucureşti

“ Aurel ne-a terminat casa, fără el nu ne descurcam. Am lucrat cu altă echipă înainte dar de când a intrat echipa lui s-a văzut diferenţa - lucrurile avansau de 3 ori mai repede. Nici eu, nici soţul meu nu am avut timpul necesar, băiatul ăsta s-a ocupat de tot inclusiv aprovizionare, găsit alţi meseriaşi pentru turnare scară, confecţionare gard metalic, placare scară cu lemn, instalator, electrician... Ştiu sigur că fără el nici acum nu eram mutaţi. Să nu zic că ne-a ieşit şi mult mai ieftin decât cu firma cu care lucram înainte. ”

Adriana, 61 ani, Bucureşti

“ Aurel Grigore este un om deosebit in tagma constructorilor.

Harnic, priceput, cinstit fara cusur, bine organizat si rapid, ii poti da pe mana o lucrare fara sa fie nevoie sa controlezi permanent ce s-a facut si ce nu s-a facut.

Spre deosebire de cei mai multi meseriasi romani, nu e adeptul lui “merge si asa”, iar eu care spun asta sunt chiar o persoana de moda mai veche si foarte pretentioasa cu mai toate cele, dar mai ales cu ce primesc contra banilor cheltuiti.

Mai e ceva: poti avea incredere in el cand nu stii cum trebuie facut ceva. Pe un santier sunt multe lucruri care apar pe nepusa masa si pe care proiectantii nu le-au prevazut, pentru ca nu aveau pur si simplu cum, sau pentru ca le-a fost lene, sau nu s-au priceput. Te poti oricand sfatui cu Aurica, pentru ca-ti va recomanda totdeauna o solutie buna si la prêt rezonabil.

Am vazut cum coordoneaza echipa si mi-a placut si asta: pune mana sa faca el direct ce e mai greu, si oamenii il respecta si il asculta.

Si un defect, ca sa nu ziceti ca am numai laude: e putin incapatanat, dar o face cu tact si numai cand stie ca are dreptate.

Din punctul meu de vedere conlucrarea cu el a fost cea mai reusita in raport cu toate echipele de constructori pe care le-am avut si rezultatul, de care sunt foarte multumit, se vede. ”

Vlad, 61 ani, Bucureşti